torstai 1. toukokuuta 2008

Vappuajelulla


Vihdoin koitti se hetki, että vakuutuskausi alkoi ja pyörillä päästiin huristelemaan virallisillakin teillä. Vapunpäivän kunniaksi kävimme Kouvolassa jätskeillä. Eipä muita skoottereita näkynytkään, lukuunottamatta joitain poikain moposokoottereita, joilla luultavasti on ajettu läpi talven.
Lisäksi tuli ajeltua ympäri Kouvolaa muutenkin ja todettua, että talven aikana asfaltti onkin mennyt tosi huonoon kuntoon. Vielä kun osa kaduista oli jyrsitty uuden asfaltin tieltä, sai siinä tarkkana ajella.
Hondassa on vasta 13000km mittarissa vaikka on 24 vuotias, Yamaha on kymmenen vuotta uudempi, mutta siinä on jo yli 20000km. Hondalla ei siis ole ajettu kuin viitisensataa kilomteriä vuosittain, jollei ole ollut jossain tallinperällä vuosikausia unohtuneenaHondassa lienee alkuperäiset kummit alla, takarengas ainakin on sen näköinen, että kaipaa vaihtotöitä pikapuoliin.
Renkaan vaihtamine taitaa olla syytä jättää ammattimiestin hoidettavaksi, näytti sen verran kimurantilta tuo takapyörän kiinnitys.

Ei kommentteja: